Bech-Bruun samarbejde

Den offentlige uddannelsesUGE 2020

Vores offentlige uddannelsesdag erstattes i år af Den offentlige uddannelsesUGE! Kom med, når vi går online...

COVID-19 har i 2020 været årsag til mange forandringer, men det skal ikke forhindre os i at holde fast i vores videndeling, samarbejde og netværk sammen med jer. 

Derfor har vi i år valgt at gå online. Det betyder, at du i stedet for en offentlig uddannelsesdag kan se frem til en hel offentlig uddannelsesUGE. Som altid zoomer vi ind på de vigtigste tendenser og den juridiske udvikling i den offentlige sektor, så du kan få både indblik og overblik.

Tilmeld dig de webinardage, du ønsker at deltage i jf. programoversigten nedenfor. Vi starter hver morgen kl. 9.00 og slutter kl. 10.40. Hvert emne varer 30 minutter, og det er op til dig, om du vil følge alle eller enkelte af webinardagens emner. Du modtager ét link pr. tilmeldt webinardag.

Vi håber, at du vil være med. Du er velkommen til at sende invitationen videre til en kollega, som også kunne have interesse i at deltage. Få tilsendt din mødepakke, som du kan læse mere om nedenfor.

DOU-2020-program

Sådan deltager du i webinaret

Du deltager i de ønskede webinardage via linket i kalenderfilen, som du downloader ved tilmelding. Derudover modtager du en reminder om din deltagelse pr. mail dagen før hver tilmeldt webinardag. Bliver du forhindret i at deltage, bedes du sende en mail til academy@bechbruun.com.

Praktisk information

Det er gratis at deltage. Undervisningen er fortrinsvis for vores klienter og samarbejdspartnere.