Bech-Bruun samarbejde
Photo of Tine Barlebo Rasmussen Tine Barlebo Rasmussen HR-konsulent 72273460

I Bech-Bruuns M&A Corporate afdeling har vi travlt med mange spændende transaktioner, og derfor søger vi hjælp til vores kontor i København.

Du vil sammen med nogle af landets dygtigste kollegaer arbejde med M&A og selskabsret for danske og internationale virksomheder. Vi rådgiver en bred vifte af danske og udenlandske finansielle og industrielle aktører, herunder kapitalfonde og virksomheder. Du vil således beskæftige dig med køb og salg af virksomheder og lignende investeringer samt selskabsret på et højt specialiseret niveau, og du får mulighed for at opnå betydelig erfaring med alle facetter af M&A processerne.

Din profil
Du er uddannet cand.jur. med fagligheden helt i top og har en stærk interesse inden for M&A og selskabsret. Måske har du et til to års erfaring som enten advokatfuldmægtig eller advokat inden for områderne.

Vi forventer, at du:

  • Arbejder selvstændigt og tager ansvar for, at opgaverne bliver løst.
  • Er kvalitetsbevidst, grundig og bevarer overblikket, når det går stærkt.
  • Har en bred interesse i erhvervsmæssige forhold og er interesseret i at levere værdiskabende kommerciel rådgivning til vores klienter.
  • Trives med en travl hverdag, hvor der bliver stillet store krav til dig og din udvikling.
  • Har gode samarbejdsevner, er fleksibel og har et godt humør.

Vi tilbyder et stærkt fagligt miljø
Bech-Bruun er en af Danmarks førende advokatvirksomheder med kontorer i København, Aarhus, New York og Shanghai. Vi har høje ambitioner, flad struktur og en uhøjtidelig omgangstone. Hos os får du faglige udfordringer, som du altid kan vende med inspirerende kolleger, der er blandt branchens bedste. Vi arbejder aktivt med innovative tiltag til forbedring af vores rådgivning og er forrest i feltet i forhold til den digitale udvikling i branchen.    

Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling blandt andet i vores eget Academy. Desuden har vi et skræddersyet ledelses- og uddannelsesprogram for vores advokater - STRETCH.

Du får også en række attraktive personalegoder fx pensionsordning, sundhedsforsikring, fitness- og massageordning og forskellige sportslige, sociale og kulturelle tilbud.

Er du interesseret?

Så hører vi meget gerne fra dig. Upload ansøgning, cv og eksamensbeviser via vores hjemmeside hurtigst muligt og senest den 11. december 2019. Vi holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
11-12-2019 

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt

Arbejdssted:
København

Send ansøgning til stillingen