• Bech-Bruun nyhed
  • 25. september 2017

Nyt digitalt værktøj gør dig klar persondataforordningen

Den 25. maj 2018 skal den nye persondataforordning anvendes. Det betyder, at virksomheder, myndigheder og organisationer om ganske kort tid står over for væsentlig skærpede krav til behandling af personoplysninger. Overholder en virksomhed ikke reglerne kan det få konsekvenser i form af store bøder. I samarbejde med konsulentvirksomheden, Gestion, har Bech-Bruun udviklet PACTIUS Privacy. PACTIUS Privacy er et enkelt digitalt værktøj, der hjælper din virksomhed med at imødekomme de nye krav og sikre, at din virksomhed altid er i compliance med reglerne.

PACTIUS Privacy er er et complianceværktøj, der kan hjælpe virksomheder, organisationer og myndigheder med at leve op til de nye krav til behandling af personoplysninger. Værktøjet gør det nemt og enkelt at dokumentere og administrere virksomhedens behandlinger af personoplysninger.  

”Der venter en stor complianceopgave. Alle virksomheder, organisationer og myndigheder vil blive berørt af den nye forordning. Vi har udviklet PACTIUS Privacy, så virksomhederne kan få et digitalt værktøj, der bedst muligt kan understøtte behandlingen af personoplysninger og herved leve op til kravene i den nye forordning. Ikke nok med at systemet er udviklet i et unikt samarbejde mellem højt specialiserede og markedsorienterede advokater og it-folk, så kan dets funktioner nøje tilpasses den enkelte virksomhed,” siger persondataspecialist i Bech-Bruun, Charlotte Bagger Tranberg, der har været med til udvikle PACTIUS Privacy.  

PACTIUS Privacy tager på alle niveauer højde for det praktiske og juridiske arbejde med persondatacompliance, og herunder kravene til den nye persondatalovgivning. Med PACTIUS Privacy kan du bl.a. lave fortegnelser over behandlingsaktiviteter, styre organisationens løbende arbejde med persondatacompliance, lave relevante rapporter og risikovurderinger, styre arbejdet med politikker, databehandleraftaler, søge på tværs af alle registreringer mv.

PACTIUS Privacy er et tillægsmodul til kontraktstyringssystemet, PACTIUS. Du kan læse mere på www.pactius.com.  

 
Emneord
  • København

    Langelinie Allé 35
    2100 København Ø

  • Aarhus

    Værkmestergade 2
    8000 Aarhus C

  • Shanghai, repræsentationskontor

    No.1440 Yan'an Middle Road, Suite 2H08
    Jing'an District, 200040 Shanghai

  • Bech-Bruun Advokatpartnerselskab

    T +45 72270000
    F +45 72270027
    E info@bechbruun.com
    CVR-nummer 38 53 80 71
    Cookie-politik
    Legal Notice and Disclaimer
    Privatlivspolitik